2017 is een mooi jaar om fit te worden en te blijven

fitchef boek schaduwMet 2017 voor de boeg worden er veel goede voornemens gemaakt om in het nieuwe jaar fit te worden en te blijven. Een goed hulpmiddel hiervoor is het nieuwe FitChef boek, een prachtig vormgegeven hardcover boek met ruim 240 pagina’s aan no-nonsense info over gezond eten in de praktijk en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag.

Het boek bevalt veel leuke weetjes en met heerlijke gezonde recepten voor zowel mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Fitter en strakker, met minder lichaamsvet. De recepten zijn geschikt voor iedereen die op zijn voeding let, niet urenlang in de keuken wil staan, maar toch lekker en gevarieerd wil eten.

De recepten zijn afgestemd op verschillende eetmomenten: ontbijt, lunch, diner, onderverdeeld naar voor-, hoofd- en nagerechten, en tussendoortjes (zowel zoet als hartig, inclusief eiwitshakes).

Bij elk recept is de voedingswaarde per persoon of portie vermeld, zodat je precies kunt zien hoeveel eiwit, koolhydraten en vet je binnenkrijgt. Bij veel recepten heb je bovendien de keus of je ze met of zonder bron van koolhydraten eet. Zo kun jij je voedingspatroon helemaal afstemmen op je doelstelling.
receptfoto's
Alle recepten zijn gemakkelijk te bereiden en vragen niet meer dan 5 tot maximaal 30 minuten aan bereidingstijd. Eet je alleen of juist met het hele gezin? Geen probleem! De recepten zijn zo samengesteld dat je ze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Geen gedoe, maar praktisch, efficiënt en snel.

Het nieuwe FitChef boek: Volgens ons een aanrader voor als je in 2017 fit wil worden en blijven.