ACIBADEM International Medical Center opent maandag 1 mei haar deuren

ACIBADEM International Medical Center, gevestigd aan de Arlandaweg 100 te Amsterdam Sloterdijk, start vanaf maandag 1 mei aanstaande met het aannemen van patiënten. Met als lijfspreuk “Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst” gaat het medisch centrum voor 11 specialismen op 5000m2 diagnostisch onderzoek en poliklinische dagbehandelingen aanbieden en kleine chirurgische ingrepen verrichten.

ACIBADEM International Medical Center (AIMC) wil het verschil maken voor patiënten en naasten door het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit op elk medisch vlak, waarbij men gemiddeld binnen 48 uur terecht kan voor een consult met een medisch specialist. Er is een professioneel team samengesteld van medisch specialisten, die allemaal zijn opgeleid en bevoegd (BIG-geregistreerd) in Nederland en ervaring hebben op internationaal niveau.  ACIBADEM International Medical Center werkt samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars en er geldt geen eigen bijdrage voor patiënten.

Uniek zorgconcept: ZBC Plus
Het zelfstandig behandelcentrum zet zichzelf in de markt met een nieuw en uniek integraal zorgconcept: ZBC Plus, waar multidisciplinaire diagnostiek en poliklinische maatzorg wordt geboden aan patiënten voor 11 specialismen, namelijk: Algemene Chirurgie, Anesthesie en Pijnpoli, Cardiologie, Fysiotherapie, Interne Geneeskunde, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Orthopedie, Plastische Chirurgie, Radiologie, Tandheelkunde en Urologie. Binnenkort zal het zorgaanbod met Neurologie, Dermatologie, Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Maag- Darm- en Leverziekten worden uitgebreid naar 16 specialismen. In een moderne en toch huiselijke omgeving zijn op 5000m2 24 polikamers, een volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray, geavanceerde USG en echografie, een lab voor bloedafname, faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie) en hartfunctie- en inspanningstesten, een operatieafdeling met twee high-end voorziende operatiekamers en een tandheelkundige- en fysiotherapie praktijk te vinden.

“Zorg verlenen is een kunst.”
Met de kernboodschap ‘Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst’ en kernwaarden als ‘meesterschap’, ‘innovatie’, ‘menselijkheid’, ‘harmonie’ en ‘zelfexpressie’ draagt het medisch centrum haar dieperliggende filosofie uit, wat betreft het bieden van humanistische zorg. Omdat wetenschappelijk is aangetoond dat kunstprojecten en culturele activiteiten het genezingsproces bevorderden en mensen verbindt, gaat men zich actief inzetten om via deze weg een podium te bieden voor voorlichting over gezondheid en preventie gerelateerde onderwerpen.