Internationale high-end oogziekenhuis geopend in Nederland

Worldeye, onderdeel van de Dünyagöz Hospital Group, heeft aan de Zuidas te Amsterdam een high-end oogziekenhuis geopend!

In de 23ste vestiging is internationale en innovatieve oogheelkundige topzorg te vinden. Iedereen kan bij ons terecht voor verzekerde zorg, alsook voor refractiechirurgie: ooglaseren, lensimplantatie, ooglidcorrecties en anti-aging. Later dit jaar wordt een voor Europa nieuw preventie en screeningsprogramma gelanceerd. Clinical director Jacco Vroegop: “Tweemaal per jaar een controle bij de tandarts vinden we allemaal heel normaal, maar onze ogen laten we vaak pas onderzoeken als er problemen optreden. Het oog is niet alleen een spiegel van je lichaam en je gemoedsrust, maar bovenal een buitengewoon kostbaar bezit waar we veel meer zorg voor zouden moeten dragen.”

Een team van ervaren Nederlandse oogartsen staat voor onze klanten en patiënten klaar onder leiding van medisch directeur, en grondlegger van LASIK: prof. dr. Ioannis Pallikaris. Met ruim 200 oogartsen, 1 miljoen patiënten per jaar en een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in Istanbul heeft Worldeye/Dünyagöz een ongekende ervaring. ‘Het klinkt wellicht vreemd, maar bij ons wordt echt het gehele oog onderzocht en gecombineerd met belangrijke data – het is de enige basis voor een juiste diagnose en behandelplan – we leveren echt maatwerk’, aldus oogarts en staarspecialist Coen Hiemstra. “We nodigen iedereen graag uit om in Amsterdam onze visie op excellente oogzorg te ervaren.”