Talkshow met Martijn Krabbé tijdens Nationale MS Dag

altOmgaan met een onvoorspelbare ziekte als MS is niet gemakkelijk. Toch is blijven kijken naar mogelijkheden de enige optie om het maximale uit het leven te halen. TV-presentator Martijn Krabbé gaat tijdens de Nationale MS Dag op 20 november in Utrecht in gesprek met Kelly, Edo-Jan en Leo met MS die ondanks deze chronische ziekte dromen blijven najagen.

Het Nationaal MS Fonds organiseert speciaal voor mensen met MS, hun naasten en zorgverleners dit jaar voor de 18de keer de Nationale MS Dag. Het is de eerste keer dat de dag plaatsvindt in De Fabrique te Utrecht. De entree voor de Nationale MS Dag is gratis en aanmelden kan via de website www.nationaalmsfonds.nl. Bezoekers kunnen de talkshow met Martijn Krabbé live bijwonen. Ook kunnen zij lezingen over nieuwe ontwikkelingen beluisteren, workshops volgen en zich laten inspireren door bedrijven die hulpmiddelen aanbieden.

Kraantje Pappie en Tony Scott
Voor jongeren met MS is een speciaal programma samengesteld waarbij hiphopartiest Kraantje Pappie, tevens ambassadeur van het Nationaal MS Fonds, in gesprek gaat over in beweging blijven met MS. Het leven stopt niet bij de diagnose MS en mensen kunnen vaak blijven werken, sporten, een gezin starten en een sociaal leven hebben. Ook is rapper en ambassadeur Tony Scott aanwezig. Hij maakt de winnaar van de DreaMS Award bekend: de droom die mensen met MS verder kan helpen. Deze winnende droom wordt gerealiseerd.

November is MS maand
November is uitgeroepen tot MS maand! De hele maand november besteedt het Nationaal MS Fonds aandacht aan de ziekte Multiple Sclerose met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar MS. Dit doet het Nationaal MS Fonds onder andere tijdens de landelijke MS collecteweek van 21 t/m 26 november en online via www.mscollecte.nl.